top of page
Zoeken

Schakelen jullie een wedding planner in?


Wedding planner Avenue, tafelschikking, seating chart.
Fotografie by Kaat DM

Werken met een wedding planner heeft tal van voordelen. Ik zet er een paar op een rijtje voor jullie.


Kostbare tijd

Je kent het wel, als iemand vraagt: 'hoe gaat het met je?' dan is het antwoord in veel gevallen 'goed, maar druk'. Laten we er geen doekjes omwinden, een huwelijk plannen neemt tijd in beslag, veel tijd. En laat dit nu net zijn wat we vaak te kort hebben. Door de planning uit handen te geven hoeven jullie geen kostbare tijd op te geven.


Budgetbeheer Een wedding planner kan op voorhand een goede schatting maken van jullie kosten en een realistische inschatting maken of jullie visie haalbaar is. Samen kan er gekeken worden op welke zaken kan bespaard worden om jullie toch een onvergetelijke dag te bezorgen.


Damage control

Een leverancier die last minute ziek valt, de tafelschikking die niet klopt... Alles waar jullie niet mee opgezadeld willen zitten lost de wedding planner voor jullie op. Door een breed netwerk aan connecties in de wedding branche kan elk probleem opgelost worden zodat jullie stress-vrij kunnen genieten van jullie huwelijk.


Styling

De wedding planner zal zorgen voor een rode draad doorheen jullie huwelijksfeest zodat alles in harmonie is afgestemd op elkaar. Dit gaat van het drukwerk, kleur servetten, keuze bloemen en decoratie tot aan de keuze van het servies en veel meer.


Dit zijn slechts een paar voordelen van werken met een wedding planner. En...schakelen jullie een wedding planner in?18 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page